Hundefoder

Under dette afsnit finder du de forskellige slags hundefoder.

Generel info om foderet:

• med Psyllium for mæthed (fiberprodukt af pulveriserede loppefrøskaller)
• med naturlige antioxidanter til at beskytte kroppens celler mod frie radikaler

• afbalanceret forhold mellem omega 3 og 6 fedtsyrer for en sund hud og pels
• uden hvedegluten for at reducere risikoen for allergi
• med komplet tandpleje som antibakteriel beskyttelse i mundhulen
• med rosmarinekstrakt for at støtte funktionen af leveren og bedre fordøjelse
• uden soja og genetisk modificerede ingredienser

Kyllingekødet er lyst, velsmagende og meget let at fordøje takket være den lille diameter af muskelfibre, såvel som dens kollagen og elastin indhold. Det er rigt på jern og zink, to mineraler, der er meget vigtige for at ilte blod og væv og for at give dyrene en sund hud.

Fisk har en høj biologisk værdi - det indeholder høj kvalitet proteiner samt A og D-vitamin, og er rig på omega-3 fedtsyrer. Fedtsyrer er afgørende for dyrets liv, da dens krop ikke selv er i stand til at producere disse syrer.

Rosmarin ekstrakt støtter funktion af leveren og letter fordøjelsen.

Chelaterede sporstoffer (Fe, Cu, Mn, Zn), organisk bundet til aminosyrer. I denne form, som svarer bedre til det, der findes i den naturlige kost, sporstoffer absorberes mere effektivt i kroppen, dette støtter deres funktion. Chelater anvendes i alle Fitmin animalske ernæringsprogram fødevarer.

Prebiotika påvirker de eksisterende mikroflora i tarmene i dyret. De er ufordøjelige ingredienser af vegetabilsk oprindelse baseret på kulhydrater (oligosaccharider), der selektivt kan forbedre eller undertrykke forekomsten af visse typer af mikroorganismer, som er til stede i fordøjelseskanalen.

Fibre fra tørrede æbler og roetrævler tilbyder en ideel andel af uopløselige og gæringsdygtige dele.
Det er modstandsdygtigt over for fordøjelsen og har ingen næringsværdi, men hjælper i bevægelsen af fødevarer i mave-tarmkanalen og støtter aktiviteter fordøjelses bakterier.

Det kompleks af naturlige antioxidanter er en patenteret kosttilskud baseret på vegetabilske polyfenoler. Disse stoffer beskytter cellemembranerne mod angreb fra frie radikaler.

Yucca ekstrakt reducerer dårlig lugt fra afføring og urin.

Korrekt ernæring kræver en perfekt balance mellem omega-3 og 6 fedtsyrer. De hjælper med at forebygge betændelse i led og hud, og i høj grad lindre kløe og eksem.