Indoor - holistisk foder

Komplet foder til voksne indendørs katte.

Kornfrit foder med fersk fisk.


Fordele:
• Solbær - en ingrediens rig på vitaminer og mineraler. Det sinker modningen, styrker immunforsvaret, og har en positiv effekt på elasticiteten af ​​blodkar.
• Lucerne - har en positiv effekt på fordøjelseskanalen og nyre udrensning. Det har også en positiv effekt på den cellulære metabolisme og hjælper med at beskytte og regenerere kroppen.
Brændenælde - en aktiv bestanddel som understøtter blodrensning og dermed den samlede afgiftning af kroppen, har en positiv effekt på nyrer og blære. Brændenælder indeholder bl.a., kiselsyre, som har en meget gavnlig virkning på knogler, øjne, tænder, brusk, bindevæv, led og sener.

Analytiske bestanddele:
råprotein 31%, råfedt 16%, træstof 2,9%, råaske 7%, calcium 0,86%, fosfor 0,8%, natrium 0,43%

Ingredienser:
fiskekød (45% fersk sild, 19% tørret fiskekød - torsk, havål og sardin, 6% fersk laks), kartofler, grønne ærter, kyllingefedt, sukkerroetrævler, æg, ølgær, koldpresset norsk laksolie, hørfrø, 1,5% lucerne, Saccharomyces cerevisiae inaktiv gær, 1% solbær, urte kompleks (brændenælde blade, mælkebøtte blade, kamille blomster, 0,17% citronmelisse blade, lind blomster), cikorierod, 0,2% gojibær, 0,05% ferskvandsalgen Chlorella, 0,05% yucca shidigera.
• Grønlæbet musling skaller - en naturlig kilde til taurin. De støtter fornyelsen af ​​brusk og ledvæske, hvilket bidrager til regenerering af bevægeapparatet.