Castrate - holistisk foder

Komplet foder til overvægtige voksne katte, neutraliserede og steriliserede katte.


Kornfrit foder med fersk fjerkrækød.


Fordele:
• Kyllingkød er let, velsmagende og meget let at fordøje takket være den lille diameter af muskelfibrene, samt dens kollagen og elastin indhold. Den er rig på jern og zink, som er to mineraler, der er meget vigtig for at ilte blod og væv og for at give dyrene en sund hud. Et højt indhold af linolsyre bidrager til beskyttelse af hud og pels kvalitet, og er til gavn for det reproduktive system.
• Lucerne - har en positiv effekt på fordøjelseskanalen og nyre udrensning. Det har også en positiv effekt på den cellulære metabolisme og hjælper med at beskytte og regenerere kroppen.
• Mælkebøtte blade - stimulerer aktiviteten af ​​fordøjelsesorganerne og sekretionen af ​​mavesyren. Det bidrager til at bekæmpe betændelse i urinvejene og nyresten, og øger galde produktion og sekretion i mave lidelser. Det forbedrer appetit, påvirker produktionen af ​​mave syrer, og positivt påvirker lever- og nyrefunktion.
• Solbær - en ingrediens rig på vitaminer og mineraler. Det sinker modningen, styrker immunforsvaret, og har en positiv effekt på elasticiteten af ​​blodkar.
• Marietidsel - har antioxidant egenskaber, understøtter væksten af ​​leverceller, har en positiv effekt på leverfunktionen og beskytter leveren fra toksiner.
• L-carnitin - hjælper med at forbrænde fedt og beskytte hjertemusklen.

Analytiske bestanddele:
råprotein 35%, råolie og fats12%, træstof 3,5%, råaske 7,4%, calcium 1,1%, fosfor 0,83%, natrium 0,33%.

Ingredienser:
kød (27,5% fersk kylling, 30% tørret kylling, 6% tørret kalkun, 4% svinelever), kartofler, grønne ærter, roetrævler, kyllingefedt, lucerne 2,5%, æbler, æg, ølgær, Saccharomyces cerevisiae inaktiv gær , hørfrø, solbær 1%, urte kompleks (brændenælde blade, mælkebøtte blade 0,25%, kamille blomster, citronmelisse blade, lind blomster), koldpresset norsk lakseolie, mineraler, cikorierod, marietidsel 0,1%, ferskvand alger chlorella , yucca shidigera, naturlig antioxidant kompleks for cellulær fornyelse.