Purity holistisk kattefoder

Holistisk kattefoder

• Super premium kattefoder af "Purity Holistic Pet Food" linjen blev udviklet med kærlighed og værdifuld erfaring inden for ernæring. De bibeholdte venskabet mellem katte og mennesker i tankerne under hele udviklingen, så blev "Purity Holistic Pet Food" linjen udviklet ikke blot af ernæringseksperter, men også af katteejere og deres kæledyr, som forsikrede Dibaq, at de gjorde det rigtige.

• Hvad er så det gode ved dette Holistisk kattefoder?
- De har tilføjet nye typer af fersk kød til formlerne
(Fisk, oksekød, kalkun, kylling, vildt, lam og kanin).
- Alle formler er kornfrit.
- Formlerne bruger de gavnlige virkninger af urter - Herbs Vitality Complex.
- Formlerne indeholder nu frugt og grøntsager.

• I udviklingen har Dibaq fokuseret på mad udfra perspektivet af katten, som et kødædende dyr, hvor animalske produkter, og især kød, er en naturlig kilde til mad. Derfor er deres formler baseret på fersk kød af høj kvalitet, da det ikke blot forbedrer smagen, men også giver de nødvendige næringsstoffer.

• Ud over et højt indhold af animalske ingredienser, tilbyder maden et væld af andre fordele for sundheden til dine katte. Endelig er fødevarerne beriget med en tandpleje kompleks, præbiotika, en afbalanceret andel af omega-3 og -6 fedtsyrer, samt med komplekse urter - en blanding af urter formuleret til at have en positiv effekt ikke kun på fordøjelsessystemet, men også på den samlede vitalitet af katten. Alle ingredienser er nøje udvalgt og kombineret for at sikre, at "Purity Holistic Pet Food" linjen bidrager til at opretholde et godt og lykkeligt liv til katten.

• HERBS VITALITY COMPLEX - en harmonisk afbalanceret blanding af urter, der har til formål at fremme fordøjelsen og afgiftning af hele kroppen, hvilket understøtter den samlede vitalitet af kattens krop.

• Kornfrit foder opskriften er baseret på ærter og kartofler, og indeholder ingen korn eller potentielle allergener (hvede og majs gluten). Desuden kan disse ingredienser bidrage til at reducere det glykæmiske indeks af fødevaren og forhindrer derved en af de mest almindelige ”sygdomme” - fedme, som desværre bliver en stadig mere hyppigt problem hos kæledyr.

• De bruger fersk kød af høj kvalitet.
Purity linjen indeholder forskellige former for fersk kød, netop valgt for at opfylde de specifikke behov hos katte.
Typer af kød som anvendes: fisk, oksekød, kalkun, kylling, vildt, lam, kanin
Fersk kød tilsættes direkte til blandingen som en del af ekstruderingsprocessen i stedet for i form af tørrede ingredienser (kød og ben / benmel), hvilket kan være tilfældet i andres produkter.

• Fersk kød blandes i en prækonditioneringsapparatet med den tørre blanding og dampet til optimal konsistens, og derefter bliver blandingen sendt ind i en ekstruder, hvor det udsættes for et højt tryk og temperatur på ca. 130° C i nogle få sekunder. Denne blanding passerer derefter en matrix, der giver granulatet deres form.

• Bemærk, at næringsstofferne i deres produkt ikke er ødelagt af den høje temperatur, fordi degeneration af proteiner sker ved 150° C.

• Denne video viser hvordan Dibaq fremstiller deres foder  https://www.youtube.com/watch?v=i8g0OIiqcCA

Lækre råvarer i dette nye kattefoder