Urinary - holistisk foder

Komplet foder til voksen katte med en positiv effekt på urinvejene.


Kornfrit foder med frisk kalkunkød.


Fordele:
• Kalkunkød er let, velsmagende og letfordøjelige. Det er en af ​​de bedste kilder til kvalitet protein som er nødvendig for at forny cellerne. Kalkunkød er rig på B-vitaminer og mineraler (jern, calcium, selen og zink). På grund af et højt indhold af zink, har det en positiv effekt på immunforsvaret og reproduktive systemer. Zink og selen er mineraler, der bekæmper frie radikaler, som dyrets krop møder hver dag.
• Brændenælde - en aktiv bestanddel som understøtter blodrensning og dermed den samlede afgiftning af kroppen, har en positiv effekt på nyrer og blære. Brændenælder indeholder bl.a., kiselsyre, som har en meget gavnlig virkning på knogler, øjne, tænder, brusk, bindevæv, led og sener.
• Tranebær - er betydelige på grund af deres antibakterielle egenskaber og effektiv mod infektioner i urinvejene og tarme.
• Lycium (Goji) - takket være et højt indhold af beta-caroten, C, B1 og B2 vitaminer, essentielle aminosyrer og sporstoffer (zink, selen, jern og calcium, etc.), har det en positiv effekt på udholdenhed og immunitet. Det forbedrer synet, blod dannelse og hudens tilstand.
• Lucerne - har en positiv effekt på fordøjelseskanalen og nyre udrensning. Det har også en positiv effekt på den cellulære metabolisme og hjælper med at beskytte og regenerere kroppen.
• Rosmarin ekstrakt - fungerer som en naturlig antioxidant, der beskytter muskelceller fra frie radikaler skader og hjælper til forlængelsen af fuldt liv i cellerne; det også stimulerer leverfunktion og forbedrer fordøjelsen.

Analytiske bestanddele:
råprotein 34%, råfedt 20%, træstof 2,3%, råaske 6,7%, calcium 1%, fosfor 0,8%, natrium 0,37%, magnesium 0,11%

Ingredienser:
kød (25% tørret kylling, 20% frisk kylling, 5% tørret kalkun, 4% svinelever, 3,5% tørret fisk (torsk, havål og sardiner), kartofler, kyllingefedt, grønne ærter, roetrævler, æbler, æg, ølgær, koldpresset norsk lakseolie, Saccharomyces cerevisiae inaktiv gær, hørfrø, urte kompleks (brændenælde blade 0,25%, mælkebøtte blade, kamille blomster, citronmelisse blade, lind blomster 0,16%), tranebær 1% mineraler, lucerne 0,5%, cikorierod, goji bær 0,2%, yucca shidigera.