Senior - holistisk foder

Komplet foder til senior kat (8 + år).


Kornfrit foder med frisk kanin og lam.


Fordele:
• Kaninkød har en meget høj næringsværdi, et væsentligt indhold af letfordøjelige protein og et lavt indhold af fedt og kolesterol. Med hensyn til mineraler, er det en stor kilde til fosfor, calcium, kobber, kobolt og zink. Alle disse egenskaber gør at kaninkødet er en fremragende ingrediens til diætkost.
• Lammekød er en glimrende kilde til B-vitaminer, som er afgørende for metaboliske reaktioner i kroppen (fx B12 og thiamin). Lammekød indeholder zink, som er afgørende for vækst, sårheling og et sundt immunsystem.
• Marietidsel - har antioxidant egenskaber, fremmer væksten af ​​leverceller, har en positiv effekt på leverfunktionen og beskytter leveren fra toksiner.
• Blåbær - forbedre kvaliteten af ​​syn og elasticitet og styrke blodkarrenes vægge. De har desinficerende kvaliteter, takket være som de har en positiv indvirkning på inflammatoriske sygdomme i fordøjelsessystemet eller urinvejene. En anden fordel ligger i den positive effekt på fækal konsistens.
• Solbær - en ingrediens rig på vitaminer og mineraler. Det sinker modningen, styrker immunforsvaret, og har en positiv effekt på elasticiteten af ​​blodkar.
• Lucerne - har en positiv effekt på fordøjelseskanalen og nyre udrensning. Det har også en positiv effekt på den cellulære metabolisme og hjælper med at beskytte og regenerere kroppen.
• Grønmusling skaller - en naturlig kilde til taurin. De støtter fornyelsen af ​​brusk og ledvæske, hvilket bidrager til regenerering af bevægeapparatet.

Analytiske bestanddele:
råprotein 34%, råfedt 14%, træstof 3,4%, råaske 7,6%, calcium 1,3%, fosfor 0,95%, natrium 0,35%

Ingredienser:
kød (20% tørret kylling, 15% frisk kanin, 15% frisk lammekød, 9% tørret lam, 4% svinelever), kartofler, grønne ærter, kyllingefedt, æbler, roepulp, hørfrø, æg, ølgær, koldpresset norsk laksolie, Saccharomyces cerevisiae inaktiv gær, lucerne 1%, solbær 1%, urte kompleks (brændenælde blade, mælkebøtte blade, kamille blomster, citronmelisse blade, lind blomster), blåbær 1%, mineraler, cikorierod, grønlæbet musling 0,2%, marietidsel 0,1%, yucca shidigera, naturlig antioxidant kompleks for cellulær fornyelse.
• Grønlæbet musling skaller - en naturlig kilde til taurin. De støtter fornyelsen af ​​brusk og ledvæske, hvilket bidrager til regenerering af bevægeapparatet.